Awesome Image
Awesome Image

Фабрика за пране на килими, мокети, матраци, мека мебел и дивани – Чичи Амичи

За нас – фабрика за пране и почистване Чичи Амичи ще откриете всичко необходимо като портфолио в статията. Занимаваме се с почистване на килими, пране на матраци, пране на дивани и мека мебел, пране на мокети, почистване на кожени мебели и пране и почистване на тир кабина от 2008 година. Първоначално имахме база за дейността между Горубляне и Панчерево, чрез която осъществявахме взимане на килима от дома с безплатен транспорт от врата до врата, с последващо пране на килими. Посредством професионални машини, изсушаване и връщане обратно в дома на клиента. Фирмата е създадена от приятели за приятели, оттам идва и името й Амичи, което в превод от италиански означава приятел. Идеята за почистваща дейност се зароди спонтанно при опитите да изперем килими на вилата. Видяхме как се осъществява процеса, какво може да се усъвършенства дейността така, че да бъдем полезни на приятели. Постепенно обхванахме възможността да перем и почистваме всички текстилни изделия вкъщи. Това беше първата стъпка за създаването на базата.

След като трафикът стана натоварен, а времето оскъдно, животът напрегнат и хората забързани сметнахме за целесъобразно да променим начина на работа. От 2009 година започнахме да експериментираме с различни видове машини за пране на място по домовете. Те по никакъв начин не отстъпват по качество на услугата по общоприетият начин на действие, а именно да се взимат, изпират и връщат килимите.

След дълга и упорита работа установихме най-ефикасните машини и препарати според спецификата на извършваното почистване. Те дават възможност за качествено пране и едновременно с това да изсушават почти напълно тъканта без да напускат домовете. Така клиента е сигурен за собствеността си, може да следи за качеството и използваните препарати. Всичко е нагледно, няма задкулисие и нещо скрито.
За този дълъг период на обслужване на домакинства, ведомства и обекти. Доволните клиенти се увеличават всеки ден, което ни дава увереност да се развиваме, усъвършенстваме и разширяваме дейността.
Ако сте стигнали дотук не се колебайте да направите запитване за оферта или да ни позвъните. Всички начини за връзка ще откриете в меню

 За контакти натисни тук

УСЛОВИЯ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИ ОТ ЧИЧИ АМИЧИ

  • Служителите влизат в дома при пълна конфиденциалност-не предаваме информация и молим лична информация да ни я спестите.
  • Килими и мебели трябва да са свободни за работа – много от килими, мокети и мебели са обгръдени от вещи други неща. В този случай ще ви помогнем да ги отстраним за по-ефективно достигане на цялостно пране на материите
  • Ние сме почистваща фирма-изпираме всичко за което сме се договорили. Ако има мазни петна в този случай препоръчваме да се обърнете към химическо чистене. При захабени материи и дамаски особено при бели цветове не може да ги върнем в състоянието в което са били като при закупуването им.
  • Не носим отговорност за скъсани материи-при намокряне тъканите които за износени може да се разкъсват. Затова извършваме предварителен оглед в който ще ви информираме за подобни опасности.
  • Трябва ли да има осигурено място за паркиране – желателно е тъй като почистващата техника е тежка и обемиста, но ако няма ще си намерим.
  • Не заплащате престой на автомобил в синя или зелена зона-тази разходи са изцяло за наша сметка
  • Не начисляваме допълнителни такси и скрити комисионни.
  • Цените са с включено ДДС.

За контакти или въпроси – свържете се с нас!

 

Обади се