Awesome Image

Почистване на кожени мебели и дивани в София!

Почистване на кожени мебели само на място в дома на клиента в София и Софийска област. На място в дома, офиса, вила и други. Специализирали сме през последните години в почистване на всички видове кожени изделия. Затова гарантирано предлагаме услугата с безкомпромисно качество и невероятно ниска цена. Запазваме я независимо от годишния период, степента на замърсяване и всички други субективни и обективни фактори. Всяка кожа се нуждае от специализирани грижи. За по-дълготрайно използване и предпазване от акари и други вредни организми, различни видове замърсявания, които могат да навредят върху здравето на обитателите на имота. Като най-вече са застрашени децата, както и възрастните обитатели.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
 • Цена за почистване на кожена гарнитура в момента е

  15.00 лева на седящо място, като за едно седящо място се определя като се измери 60 сантиметра от дължината на седалищната част на дивана. Пример: ако дивана е дълъг 1.80 метра това са три места и съответно 45.00 лева, ако е 1.50 метра това са две места и съответно 37.50 лева. Имаме минимална стойност при посещение от 75.00 лева. Винаги обичаме да предоставяме на клиента повече от това, което е платил. Обадете се и направете заявка за почистване на момента, не отлагайте мечтаната чистота, която заслужавате.

 • От какво почистваме кожени дивани и гарнитури:

  -мръсотията която се отлага върху кожата вследствие от всекидневната експлоатация. -урина, косми и други замърсявания от домашни любимци. -от препарати които сте използвали, но не е постигнат никакъв резултат-в този случай препоръчваме да се обадите на момента за да предотвратим нежелани последици.

 • Как почистваме кожата:

  Процесът свързан с почистване, е различен в зависимост от кожата. Като естествената кожа е много здрава и по-трудно се захабява, докато еко кожата е по-тънка, което води до възможност от разкъсване и много по-лесно се износва. Поради тези причини извършваме обстоен преглед на материята. Правим детайлен преглед на повърхностния слой в каква степен подлежи на третиране. Ако целостта е запазена, се пристъпва към почистване със строго специфичен препарат, който да почисти максимално добре в дълбочина кожата. След нанасянето му се почиства с четки и кърпи, след това максимално добре се подсушава. Вече изсъхнала повърхността се третира с втори препарат, който да я подхрани и да придаде първоначалният блясък. Така, веднъж подхранена кожата остава свежа в продължение на месеци, като е много важно поддържането да бъде периодично, особено за светли материи. Еко кожата стои първоначално много добре и свежо, но поддръжката й е трудна затова, че няма свойствата на естествена кожа. В случай на стара, напукана и протрита кожа сме безсилни, в този случай е необходимо съдействие от кожар, който да боядиса и зашие наранените участъци. След подобна дейност е необходимо периодично да се почиства качествено от опитна почистваща фирма. Силата на опита, надеждния персонал, уменията в комбинация от точните препарати ни оформят като лидер в бранша. Като може да ни имате доверие, на което не изневеряваме и да разчитате на дълготраен партньор при избора на фирма за почистване.

 • Периодичност на почистванията:

  Европейски специалисти са на мнение, че почистване е необходимо веднъж годишно, но е добре да бъде извършвано на всеки три месеца за доброто захранване на кожата. Премахването на акари и всякакви други замърсявания пречинени от хора, животни, метереогични условия и всички други замърсители.

 • При почистване на кожени мебели на място печелите

  -пестене на време и нерви, тъй като не се налага да се транспортират до някъде и после да се връщат. Повечето дивани са тежки и много трудни да преместване. -дейността е прозрачна и няма никакво задкулисие, всичко се извършва под контрола и в помещенията на клиента. -печелите качаство на добра цена, защото опитите за почистване могат да доведат до трайни лоши последици за кожата на диваните и мебелите. Работим от понеделник до петък сутрин от 10.00 до 19.00 часа на територията на София и близките населени места. Без значение дали сте преди или след Околовръстното шосе, може да поемем ангажимент от днес за днес, без да има оскъпяване на ниските цени които запазваме целогодишно. Не се колебайте да се свържете с нас! ЧИЧИ АМИЧИ – Качествено почистване и пране на килими, мокети, мебели и други. Може да се свържете и да запазите определеният ден за почистване на телефон 0879 36 28 78.

Работно време: Понеделник-Петък 08:00-20:00ч

Телефонен номер:0879362878

Имейл: office@pranekilimi.com

Call Now Button