Пране на матраци

 

Пране на матраци в София!

пране на матраци
пране на матраци

 

Извършването на пране на матрак по домовете, вилата, хотела или наето жилище е едно от професионалните ни задължения от над десет

 години насам. Можете да ни се доверите изцяло защото сме напълно запознати с материята. Използваните професионални препарати, ароматизатори както и последно, но не на последно място използването на професионални машини. Изпиране на матрак или да бъде заменен с нов е въпрос, който си задават все по-често много хора. Затова с усмивка искаме да ви информираме. Ако повърхностния плат на матрака е здрав и петната, които са се образували са третирани на време след пране, матраците стават почти като нови. ЦЕНА ЗА ПРАНЕ НА МАТРАЦИ: -единичен матрак-30.00 лева. -двоен матрак – 60.00 лева. Минимална стойност на заявка от 50.00 лева. Може да ни позвъните от понеделник до неделя от сутрин до вечер. За всички ваши въпроси, на които с радост ще отговорим. Цените са твърдо определени и не зависят от никакви обективни или субективни фактори.Включват:

1.Пране

2.Изсушавене

3.Ароматизиране

КАКВО ЩЕ ИЗПЕРЕМ И ПОЧИСТИМ ОТ МАТРАЦИТЕ:

-замърсявания които са се образували от използването му всеки ден, като много хоро споделят мнение, че матраците покрити с над матрачен чаршав не се мърсят. Въпреки това матраците се замърсяват и силно захабяват когато имат мърсотия върху повърхностния плат.

-урина и други течности от хора и домашни любимци, генетичен материал и други течности. В случай че се третира петното веднага след пране възможността за премахване е на 100%.

-препарати които са употребявани от собствениците, но в почти всички случаи са не ефективни. Защото след използване им е необходимо веднага да бъдат изсмукани. В противен случай може да се образуват трайни петна или ако се третира плата с неподходяща четка е много вероятно да се скъса.

КАК ИЗПИРАМЕ МАТРАЦИ ПО ДОМОВЕТЕ:

-извършваме обстоен оглед на замърсените части. Наличните петна и преценяваме начина на обработка с най-подходящите за пране професионални препарати от европейски производители.

-нанасяме препарата умерено върху целият повърхностен плат и се извършва търкане на ръка. След като сме се убедили че сме постигнали цялостно качествено пране. Следва машинно изсмукване на цялата възможна влага. -така оставени след около няколко часа са напълни изсушени. Като по желания и преценка може да бъдат ароматизирани за по-продължителна свежест.

-машините ни притежават изключителна силна смукателна способност. В следствие на нея може да гарантирами премахването на всякаква мърсотия и акари от дълбочината на матрака.

СВЪРЖЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА НА СЛУЖЕБНИЯТ ТЕЛЕФОН И ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ЗА ПРАНЕ НА ВСИЧКО НЕОБХОДИМО. КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ПРАНЕ НА МЯСТО:

-спестявате преди всички оскъдно време, много нерви и усилия, които може да са напразни при опит за пране на матрак в домашни условия с неподходящи препарати и умения. -печелите качество-доказано от специалистите в областта. Гарантирано от клиенти които вече използваха любезно предоставените от нас услуги на изключително изгодни цени.

-сигурност от професионалист-при пране на матраци 100% гарантирано пране Колко често да бъдат изпирани матраците:

-отговор на този въпрос дават не един и двама специалисти от щатите. Те отговорно заявяват, че е необходимо поне веднъж годишно да бъде извършвано прането.

Според нас е необходимо да бъде преди всеки сезон. Може и да бъде пролетно когато матрака се обръща към лятната страна и есенно когато матрака е обърнат към зимната.

При възникнали въпроси оставаме на разположение или може да ни се обадите на момента 0879 36 28 78.Може да ни пишите, като контактната форма ще откриете в меню Контакти.

ЕКСПРЕСНО ЧИСТИ МАТРАЦИ – ЧИЧИ АМИЧИ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ В КАЧЕСТВЕНОТО ПРАНЕ НА КИЛИМИ И ДРУГИ