Пране на мека мебел и дивани

Пране на дивани и мека мебел София!

Пране на мека мебел и дивани
Пране на мека мебел и диван

Почистване и пране на меки мебели и дивани на място в дома на клиента. Нашите специалисти бързо и качествено ще Ви помогнат да се отървете от замърсявания с различен произход. Цялата работа се провежда в дома или офиса на клиента с помощта на професионално оборудване и ефективни почистващи препарати.

Благодарение на 10-годишен опит, ние гарантираме високо качество на услугите по почистването на мека мебел, дивани, фотьойли, столове, кухненски ъгли, пуфове и друга мека мебел с тапицерия и дамаска от естествени и изкуствени материали.

Стойност на почистващата услуга пране на мека мебел и дивани

14.00 лв. / седящо място

  • Пране
  • Изсушаване
  • Ароматизиране

Минимална поръчка – 50.00 лева.

Можете да се свържете с конкретно запитване с нас всеки ден от понеделник до неделя!

Възможна е заявка от днес за днес!

Поръчайте

или се свържете по телефон +359 879 36 28 78

Професионално почистване на мека мебел и дивани в дома, пране на килими, мокети, матраци

Чичи Амичи предлага на жителите на София и региона професионално почистване на мека мебел в дома и офиса.

Меката мебел, диваните са се превърнали в незаменима вещ: в почти всеки дом или офис има мека мебел или диван. Това е място и за почивка, и за сън, а понякога и за хранене. Благодарение на всякаква активна експлоатация (+ деца и домашни любимци) диваните се замърсяват бързо – само за една година тапицерията на нов диван губи свеж вид или се появяват зацапвания и петна.

Да се справите с неприятните петна сами не е лесна задача. В половината от случаите популярните почистващи препарати не отстраняват петната докрай, но в 99% от случаите остават белези по тапицерията.

Не губете време и енергия напразно! Обърнете се към специалистите от фабрика за пране на килими Чичи Амичи и само за 1 час ще върнем на Вашия диван първоначалната му чистота!

Почистване на мебели – самостоятелно или професионално?

През годините на ползване дивани, кресла, фотьойли и столове губят първоначалния си външен вид, колкото и внимателно да се отнасяте с тях.

  • Основният проблем, който не може да избегне почти всеки собственик на мека мебел – случайни петна от напитки, храна или замърсяване от друг произход.

  • Не по-малко главоболия създава омазняването, което се появява в областта на подлакътниците и под главата.

  • И накрая, общото замърсяване – само за 1 година тапицерията на меката мебел губи блясък. А при светлите мебели този процес може да се случи много по-бързо – достатъчни са 6 месеца, за да загубят дивана, креслото или стола предишната си чистота.

Вие сигурно ще възразите: защо да плащате за почистване в дома от специалисти, ако справяне с петна и мръсотия обещават десетки производители на битова химия?

Нашият опит показва, че опитите за почистване на тапицерията на меката мебел самостоятелно рядко са успешни. Упоритите замърсявания не се отстраняват толкова лесно. А агресивните състави на масовите почистващи средства обикновено се справят с петна, но има риск сериозно да навредят на самите мебели – обезцветяване или изтъняване и повреждане на материите.

Така че, ако сте открили петна на вашия диван или кресло, не рискувайте – обърнете се към професионалисти!В случай на неяснота задайте интересуващете Ви въпроси, начините за връзка със оператор на фирмата ще откриете в меню Контакти.

Чисто и бързо от Чичи Амичи!

При поръчка на услугата почистване и пране на мека мебел и дивани Вие ще получите:

  • Чистотата. Ние ще премахнем различни петна по тапицерията на мебелите. Използваната от нас гама от професионални препарати се справя с повечето видове замърсявания.

  • Устойчив ефект. Обработка със специални средства предпазва повърхността на меката мебел от нови петна до 6 месеца чрез създаване на невидим защитен филм. В резултат на това зацапванията не попиват дълбоко в тъканите.