Awesome Image

Пране на дивани и мека мебел София!

Стойност на почистващата услуга пране на мека мебел и дивани 15.00 лв. / седящо място Пране Изсушаване Ароматизиране Минимална поръчка – 75.00 лева. Можете да се свържете с конкретно запитване с нас всеки ден от понеделник до неделя! Възможна е заявка от днес за днес!

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
 • Заявете услугата през контактната ни форма

  или се свържете с екипа ни на телефон: +359 879 36 28 78

 • Професионално почистване на мека мебел и дивани в дома, пране на килими, мокети, матраци

  Чичи Амичи предлага на жителите на София и региона професионално почистване на мека мебел в дома и офиса. Меката мебел, диваните са се превърнали в незаменима вещ: в почти всеки дом или офис има мека мебел или диван. Това е място и за почивка, и за сън, а понякога и за хранене. Благодарение на всякаква активна експлоатация (+ деца и домашни любимци) диваните се замърсяват бързо – само за една година тапицерията на нов диван губи свеж вид или се появяват зацапвания и петна. Да се справите с неприятните петна сами не е лесна задача. В половината от случаите популярните почистващи препарати не отстраняват петната докрай, но в 99% от случаите остават белези по тапицерията.

 • Не губете време и енергия напразно! Обърнете се към специалистите от фабрика за пране на килими Чичи Амичи и само за 1 час ще върнем на Вашия диван първоначалната му чистота!

 • Почистване на мебели – самостоятелно или професионално?

  През годините на ползване дивани, кресла, фотьойли и столове губят първоначалния си външен вид, колкото и внимателно да се отнасяте с тях. Основният проблем, който не може да избегне почти всеки собственик на мека мебел – случайни петна от напитки, храна или замърсяване от друг произход. Не по-малко главоболия създава омазняването, което се появява в областта на подлакътниците и под главата. И накрая, общото замърсяване – само за 1 година тапицерията на меката мебел губи блясък. А при светлите мебели този процес може да се случи много по-бързо – достатъчни са 6 месеца, за да загубят дивана, креслото или стола предишната си чистота. Вие сигурно ще възразите: защо да плащате за почистване в дома от специалисти, ако справяне с петна и мръсотия обещават десетки производители на битова химия? Нашият опит показва, че опитите за почистване на тапицерията на меката мебел самостоятелно рядко са успешни. Упоритите замърсявания не се отстраняват толкова лесно. А агресивните състави на масовите почистващи средства обикновено се справят с петна, но има риск сериозно да навредят на самите мебели – обезцветяване или изтъняване и повреждане на материите.

 • Така че, ако сте открили петна на вашия диван или кресло, не рискувайте – обърнете се към професионалисти!В случай на неяснота задайте интересуващете Ви въпроси, начините за връзка със оператор на фирмата ще откриете в меню Контакти.

 • Чисто и бързо от Чичи Амичи!

  При поръчка на услугата почистване и пране на мека мебел и дивани Вие ще получите: Чистотата. Ние ще премахнем различни петна по тапицерията на мебелите. Използваната от нас гама от професионални препарати се справя с повечето видове замърсявания. Устойчив ефект. Обработка със специални средства предпазва повърхността на меката мебел от нови петна до 6 месеца чрез създаване на невидим защитен филм. В резултат на това зацапванията не попиват дълбоко в тъканите.

Работно време: Понеделник-Петък 08:00-20:00ч

Телефонен номер:0879362878

Имейл: office@pranekilimi.com

Call Now Button