ПРАНЕ НА МОКЕТИ В СОФИЯ

Пране на мокет
Пране на мокет

Предлагаме пране на мокети само на място в дома на клиента. Мокетите вкъщи създават топлина и светлина. Много е приятно когато цялата повърхност е облечена. Почистване и поддържане им е важно тъй като при лоша хигиена и недобра настилка може да се завъдят различни организми и акари, от които се образуват алергии. Затова предлагаме пране на мокети в София на място в дома, офиса, вилата или където е нужно.
При места покрити от мебели се изпира максимално близо без да е необходимо да бъдат преместени.
Трудно ли се почистват е един от въпросите които вълнуват всеки човек решил да използва тази настилка. Веднъж монтиран е необходимо всекидневно да се следи за петна, прах и замърсяване. Колкото повече време е отминало, толкова по-трудно е хигиената. Когато прахта попадне в порите между тъканта е невъзможно да бъде премахната само с прахосмукачка.
В този случай е необходимо да потърсите помощ от специалист, който е добре запознат с материята. Почистване с лоши препарати и незнание може да доведе до нарушаване на целостта и промяна на цветовете.
Изпирането на мокет или почистването е от съществено значение за здравето ви. Независимо дали става въпрос за дома или офиса. Имате въпроси, ние имаме отговори.
Специално подбрахме най-задаваните въпроси от нашите клиенти. Ако сте от София, ние сме на разположение.

 

Пране на мокет
Пране на мокет

Работно време: Понеделник-Петък 08:00-20:00ч

Телефонен номер:0879362878

Имейл: office@pranekilimi.com

Обади се