Awesome Image

Пране на мокети в София!

Предлагаме пране на мокети само на място в дома на клиента. Мокетите вкъщи създават топлина и светлина. Много е приятно когато цялата повърхност е облечена. Почистване и поддържане им е важно тъй като при лоша хигиена и недобра настилка може да се завъдят различни организми и акари, от които се образуват алергии. Затова предлагаме пране на мокети в София на място в дома, офиса, вилата или където е нужно. При места покрити от мебели се изпира максимално близо без да е необходимо да бъдат преместени. Трудно ли се почистват е един от въпросите които вълнуват всеки човек решил да използва тази настилка. Веднъж монтиран е необходимо всекидневно да се следи за петна, прах и замърсяване. Колкото повече време е отминало, толкова по-трудно е хигиената. Когато прахта попадне в порите между тъканта е невъзможно да бъде премахната само с прахосмукачка. В този случай е необходимо да потърсите помощ от специалист, който е добре запознат с материята. Почистване с лоши препарати и незнание може да доведе до нарушаване на целостта и промяна на цветовете. Изпирането на мокет или почистването е от съществено значение за здравето ви. Независимо дали става въпрос за дома или офиса. Имате въпроси, ние имаме отговори. Специално подбрахме най-задаваните въпроси от нашите клиенти. Ако сте от София, ние сме на разположение.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
 • Каква е цената и какво включва?

  Цените не се влияят от това дали искате да се почисти текстилната настилка в къщи или в офиса. Нашата цена е достъпна за всеки. Плащате 3.50 лв. за м2. За площи над 100 м2,предлагаме отстъпка. При посещение на място имаме минимална стойност на услуга от 50.00 лева. За парите си ще получите качествено обслужване, почистване и пране с немска техника и препрарати на фирмата Сонакс.

 • Как работим?

  В засимисимост от степента на замърсяване, избираме подходящите средства за пране и почистване. Препаратът е съобразен с тъканта. Техниката ни не нарушава целостта на настилката, не предизвиква здравословни проблеми. След етапа на изпиране, започва изсушаването. Машините изсмукват всякаква влажност в дълбочина. След минимум 3 часа е сух.

 • Какво трябва да осигуря за пране на мокет в дома?

  На екипа, който ще изпратим е нужно да осигурите достъп до ток и вода. Почистването ще е по-добро, ако помещението е освободено от мебели. Ако не можете да ги разместите, не се притеснявайте, ще направим всичко необходимо. Чистите ли в офиси, хотели и заведения? Вижте предходния въпрос. Изискванията за пране са валидни, както за дома, така и за офисни или други помещения.

 • Как се премахнат петна, натрупан прах и други нечистотии?

  Използваме перилни и почистващи препарати с високо качество, в зависимост от вида на петната. Техниката е на водна основа. Едновременно с впръскването на течността за пране, машината започва изпиране. Мокетът изсъхва бързо, защото влажността се изсмуква от дълбочина.

 • Как се премахват упорити петна?

  Чрез специализираната техника упоритите петна се елиминират. В много редки случаи може да остане блед спомен от тях. За да сте сигурни, дали петното ще се отстрани, пишете ни от какво точно е то. Ние ще ви дадем бърз отговор какво можем да направим.

 • Изпуснах домашния ми любимец в хола. Сега мирише. Маха се ли се неприятната миризма?

  Да, изчезват всякакви лоши аромати. Стига да не пуснете пак кучето. Колко време отнема изпирането и съхненето? Около час ще ни е необходим, за да изперем текстилната ви настилна. След два – три часа ще се забравили, че е пран. Ще имате сух мокет и ще ви остане приятното чувство на свежест и чистота. Алергичен съм към перилни препарати. Какво ще ми предложите? В такъв случай вие трябва да осигурите материали за пране, от които нямате алергия. Ние ще се съобразим с изискванията ви.

 • С прането на мокета ще изчезнат ли акарите, които ме карат да кихам?

  Разбира се, ще забравите за всякакви алергии. Мога ли ходя по мокета, докато е мокър? Можете, но това е на ваша отговорност. Особено, ако влизате в помещението с мръсни или кални обувки. Когато тъканите са влажни, привличат повече мърсотия, отколкото като са сухи.

 • Как да се свържа с вас?

  Пишете ни чрез формата за контакти или се свържете с нас на телефон 0879 36 28 78. Наш служител ще се свърже с вас в рамките на работното време. Какво е работното ви време и къде се намирате? Офисът ни е в София. Работим седем дни в седмицата от 8.00 часа до 20.00 часа. Вижте адреса ни на картата. Ако не намерихте, това което ви интересува, свържете с нас. С радост ще отговорим на всякакви ваши запитвания. Пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ

Работно време: Понеделник-Петък 08:00-20:00ч

Телефонен номер:0879362878

Имейл: office@pranekilimi.com

Обади се