Пране на мокети

Пране на мокети в София на място по домовете на ниски цени!

prane na moketi
Пране на мокет

Мокетите вкъщи създават топлина и светлина. Много е приятно когато цялата повърхност е облечена. Почистване и поддържане им е важно тъй като при лоша хигиена и недобра настилка може да се завъдят различни организми и акари, от които се образуват алергии. Затова предлагаме пране на мокети в София на място в дома, офиса, вилата или където е нужно.

При места покрити от мебели се изпира максимално близо без да е необходимо да бъдат преместени.
Трудно ли се почистват е един от въпросите които вълнуват всеки човек решил да използва тази настилка. Веднъж монтиран е необходимо всекидневно да се следи за петна, прах и замърсяване. Колкото повече време е отминало, толкова по-трудно е хигиената. Когато прахта попадне в порите между тъканта е невъзможно да бъде премахната само с прахосмукачка.

В този случай е необходимо да потърсите помощ от специалист, който е добре запознат с материята. Почистване с лоши препарати и незнание може да доведе до нарушаване на целостта и промяна на цветовете.
Изпирането на мокет или почистването е от съществено значение за здравето ви. Независимо дали става въпрос за дома или офиса. Имате въпроси, ние имаме отговори.

Специално подбрахме най-задаваните въпроси от нашите клиенти. Ако сте от София, ние сме на разположение.

Каква е цената и какво включва?

Цените не се влияят от това дали искате да се почисти текстилната настилка в къщи или в офиса. Нашата цена е достъпна за всеки. Плащате 2.50 лв. за м2. За площи над 100 м2, предлагаме отстъпка. За парите си ще получите качествено обслужване, почистване и пране с немска техника и препрарати на фирмата Сонакс.

Как работим?

В засимисимост от степента на замърсяване, избираме подходящите средства за пране и почистване. Препаратът е съобразен с тъканта. Техниката ни не нарушава целостта на настилката, не предизвиква здравословни проблеми. След етапа на изпиране, започва изсушаването. Машините изсмукват всякаква влажност в дълбочина. След минимум 3 часа е сух.

Какво трябва да осигуря за пране на мокет в дома?

На екипа, който ще изпратим е нужно да осигурите достъп до ток и вода. Почистването ще е по-добро, ако помещението е освободено от мебели. Ако не можете да ги разместите, не се притеснявайте, ще направим всичко необходимо.
Чистите ли в офиси, хотели и заведения?
Вижте предходния въпрос. Изискванията за пране са валидни, както за дома, така и за офисни или други помещения.

Как се премахнат петна, натрупан прах и други нечистотии?

Използваме перилни и почистващи препарати с високо качество, в зависимост от вида на петната. Техниката е на водна основа. Едновременно с впръскването на течността за пране, машината започва изпиране. Мокетът изсъхва бързо, защото влажността се изсмуква от дълбочина.

Как се премахват упорити петна?

Чрез специализираната техника упоритите петна се елиминират. В много редки случаи може да остане блед спомен от тях. За да сте сигурни, дали петното ще се отстрани, пишете ни от какво точно е то. Ние ще ви дадем бърз отговор какво можем да направим.

Изпуснах домашния ми любимец в хола. Сега мирише. Маха се ли се неприятната миризма?

Да, изчезват всякакви лоши аромати. Стига да не пуснете пак кучето.

Колко време отнема изпирането и съхненето?

Около час ще ни е необходим, за да изперем текстилната ви настилна. След два – три часа ще се забравили, че е пран. Ще имате сух мокет и ще ви остане приятното чувство на свежест и чистота.
Алергичен съм към перилни препарати. Какво ще ми предложите?

В такъв случай вие трябва да осигурите материали за пране, от които нямате алергия. Ние ще се съобразим с изискванията ви.

С прането на мокета ще изчезнат ли акарите, които ме карат да кихам?

Разбира се, ще забравите за всякакви алергии.

Мога ли ходя по мокета, докато е мокър?

Можете, но това е на ваша отговорност. Особено, ако влизате в помещението с мръсни или кални обувки. Когато тъканите са влажни, привличат повече мърсотия, отколкото като са сухи.

Как да се свържа с вас?

Пишете ни чрез формата за контакти или се свържете с нас на телефон 0878615777. Наш служител ще се свърже с вас в рамките на работното време.
Какво е работното ви време и къде се намирате?

Офисът ни е в София. Работим седем дни в седмицата от 8.00 часа до 20.00 часа. Вижте адреса ни на картата.

Ако не намерихте, това което ви интересува, свържете с нас. С радост ще отговорим на всякакви ваши запитвания.