Чичи Амичи Пране на килими

Пране на килими по домовете от Чичи Амичи

Пране на килими от Чичи Амичи

За постигането на доволни и постоянни клиенти предлагаме машинно пране на килими по домовете. За тази цел използваме високо качествена техника, чрез която се достига до дълбочинно пране, което позволява премахване на всички замърсявания и петна. Най-важното е че всичко се извършва пред клиента без да е необходимо килимите да напускат дома и да се чудите как са изпрани, къде се намират и кога най-накрая ще бъдат отново вкъщи. С избора на подходящи препарати се допълва качеството постигнато от машините и се гарантира устойчивостта на цветовата гама. Няма опасност от наводняване, защото машините са пригодени да впръскват на препарат, едновременно изпират и веднага след това изсмукват всичката влага. Така тъканите след манипулация са на 80% сухи. Периодът на пълното изсъхване е от порядъка на един-два часа в зависимост от материята, мястото на съхранение и степента на замърсяване.

С КАКВО ЩЕ ВИ ИЗНЕНАДАМЕ:

Високо качество на услугите, конкурентно ниски цени, обучен  персонал,коректност и дискретност.Пестим време, точни сме въпреки натовареният трафик. Изгодни и конкурентни условия. Безплатен транспорт от врата до врата за почистваща техника

КАК ЩЕ ВИ ИЗНЕНАДАМЕ

Преглед  за фиксиране на замърсените участъци и петна, Прахосмучене  за премахване на по-едрите боклуци при нужда, третираме с подходящи качествени препарати. Извършва се машинно пране. Бързо  изсмукват препарата предпазват  от намокряне. Следва изсушаване, в рамките на един час отново са напълно сухи и чисти, при желание от страна на клиента могат да бъдат ароматизирани за по-дълъг свеж вид.

Като съвет ще допълним, че се случва килим да бъде изцапан от различни видове храни, напитки, домашни любимци, телесни течности и друг замърсител в този случай е необходимо максимално бързо от специалист да бъдат третирани за да се избегнат нежелани избелвания на килима от различни неефикасни препарати, които е възможно да увредят материята.

Може да направите справка за  основно или абонаментно почистване София, пране на мокети, пътеки и килими онлайн.