ЧИЧИ АМИЧИ ПРАНЕ НА МАТРАЦИ

ОПИТ, КАЧЕСТВО И ДОБРА ЦЕНА

Замърсените матраци вече не са проблем защото почистване на матрак в домашни условия е трудно без необходима информация и машини. Дълги години имаше схващане, че сода за хляб ще помогне, но тя не дава резултат защото почиства само повърхностния слой без да се изсмуче мръсната част.

Машините които използваме изпират в дълбочина, като първо се нанася препарата, после се изпират и изсмукват така се премахват петна и акари. След пране са влажни, не могат да бъдат използвани поне пет часа но ще се насладите на сладки сънища и няма да се налага да подменяте. За дълъг период на ползване е препоръчително използване на над матрака непромукаемо спално бельо предпазващо от замърсяване.

Пране на матраци по дововете

Пране на матраци

Мислите че матраците  имат чаршаф и не се мърсят? В следствие на използване дори с чаршаф се мърсят. Ето защо е необходимо пране и почистване на матраци от акари и петна на определен период от време.

КАК ПОСТИГАМЕ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ

Фиксира се къде са по-мръсни и имат петна,третираме петната  и изчакваме почистващия препарат да ги разложи,следва старателно изпиране, след което се изсушават прецизно, при желание на клиента могат да бъдат ароматизирани, което не оскъпява цената, след това в зависимост от условията в помещението до няколко часа ще бъдат напълно сухи и ухаещи прекрасно. С оглед качеството на услугата пране на матраци, цената на матрак и това, че повечето хора свикват с формите му след пране се постига желания резултат и не е необходимо закупуването на скъпо струващи матраци, под матрачни рамки и легла.

Съвета който може да отправим е при нов матрак да бъде обвит в над матрачно непромокаемо спално бельо, което да съхрани и предпази матрака при евентуални петна от кръв, генетичен материал и урина. Тези петна са изключително упорити, ако не се третират бързо остават трайно върху дамаската.

Ако ви е харесало прочетеното дотук може да се свържете с нас за допълнителни въпроси, изготвяне на оферта или конкретна стойност на услугата. Може да направите справка за  основно или абонаментно почистване София, пране на мокети, пътеки и килими онлайн.