Чичи Амичи Пране на мокети

Пране на мокет на място

Пране на мокет

Мокетите вкъщи  създават топлина и светлина. Много е приятно когато цялата повърхност е облечена. Почистване и поддържане им е важно тъй като при лоша хигиена  и недобра настилка  може да се завъдят различни организми и акари, от които се образуват алергии. Затова предлагаме пране на мокети в София на място в дома, офиса, вилата или където е нужно. При места покрити от мебели се изпира максимално близо без да е необходимо да бъдат преместени.

Трудно ли се почистват е един от въпросите които вълнуват всеки човек решил да използва тази настилка. Веднъж монтиран е необходимо всекидневно да се следи за петна, прах и замърсяване. Колкото повече време е отминало, толкова по-трудно е хигиената. Когато прахта попадне в порите между тъканта е невъзможно да бъде премахната само с прахосмукачка. В този случай е необходимо да потърсите помощ от специалист, който е добре запознат с материята. Почистване с лоши препарати и незнание може да доведе до нарушаване на целостта и промяна на цветовете.

ЗАЩО ДА СТЕ СПОКОЙНИ

Носим отговорност за тъканите, съвестни сме и няма да подведем клиента, коректни за използвани препарати и машини. Уважаваме стари и нови клиенти. Изчисляваме цени според квадратура

КАК ЩЕ СТЕ СПОКОЙНИ

След оглед  за степента на замърсеност, извършва се почистване на място, нанася се почистващ препарат съобразен с тъканта, следва пране с  почистващи машини, които не застрашават здравето и настилката под мокетите на клиента, след това се изсушава на изпрания мокет и много бързо след това изсъхва тъй като влажността е изсмукана машинно.

Извършваме услугата според нуждите на клиента, за пране на мокети цена може да видите в страница Цена, при възникнали въпроси относно по-големи квадратури, сложност на изпълнение и други свържете се с нас, начините ще откриете в страница Контакти