Чичи Амичи Почистване на кожена мебел

 

 

Почистване на кожени мебели и дивани по домовете

Почистване на кожени мебели и дивани

При почистване на диван от естествена  препаратите са съобразени със здравето здравето на хората и по никакъв начин не оказва влияние върху околната среда. Особена голямо внимание обръщаме при почистване на еко кожа, тъй като всяка кожена гарнитура има специфика на почистване и подбор на препарат.

Добре е почистване на гарнитура или диван да е системно за по-дълъг живот на мебелите и запазване на здравето на хората, които ги използват. По домовете е добре да бъде извършвано месечно, а в обществени сгради седмично. По този начин се избягва развитието на болести и акари. Особено при семейства с малки деца е наложително следене на хигиената всекидневно, поради риск от разболяване. Добре е ако предстои отглеждане на домашен любимец докато порасне да няма допир до кожените мебели тъй като животните довеждат да трайни нарушения на целостта на кожата особено при еко кожа, която не е много здрава трябва да се пази и стопанисва добре.

Почистване се осъществява като първо се оглежда кожата и целостта й, избира се подходящ препарат който да почисти повърхностният слой от замърсявания, след което се изчаква да изсъхне добре. Прави се нов оглед за да се установи дали напълно е извършено първоначалното почистване. След като сме се уверили че кожата е почистена се избира втори препарат, с който да бъде третирана много внимателно. Целта е след първоначалното почистване да бъде захранена чрез обстойно намазване за да бъде подхранена, тъй като при продължително ползване кожата изсъхва, което може да доведе до нежелано напукване на целостта и последващо скъсване. Третата и окончателна стъпка се изразява в това да се третира с окончателен препарат за блясък и аромат. Ако ви е харесало написаното дотук може да се свържете с нас за конкретна цена и оферта. Начините за връзка ще откриете в меню Контакти.