Почистване на кожена мебел, дивани и гарнитури в София на ниски цени!

Почистване на кожени мебели

Почистване на кожени мебели

Почистване на кожени мебели, дивани, гарнитури в София на място по домовете сме специализирали през последните години, затова предлагаме услугата на атрактивна цена и перфектно качество. Всяка кожа се нуждае от специализирани грижи за по-дълготрайно използване и предпазване от акари и други вредни организми, които могат да навредят на деца и възрастни.

Процесът, свързан с почистване, е различен в зависимост от кожата и износването й. Ето защо, преди да предприемем каквото и да било, правим детайлен преглед на повърхностния слой в каква степен подлежи на третиране. Ако целостта е запазена, се пристъпва към почистване със строго специфичен продукт, който да почисти максимално добре материята. След нанасянето му се почиства с четки и кърпи, след това максимално добре се подсушава. Вече изсъхнала повърхността се третира с втори препарат, който да я подхрани и да придаде първоначалният блясък. Така, веднъж подхранена кожата остава свежа в продължение на месеци, като е много важно поддържането да бъде периодично, особено за светли материи. Еко кожата стои първоначално много добре и свежо, но поддръжката й е трудна затова, че няма свойствата на естествена кожа.

В случай на стара, напукана и протрита кожа сме безсилни, в този случай е необходимо съдействие от кожар, който да боядиса и зашие наранените участъци. След подобна дейност е необходимо периодично да се почиства качествено от опитни почистващи фирми. Силата на опита, надеждния персонал, уменията в комбинация от точните препарати ни оформят като лидер в бранша, като може да ни имате доверие, на което не изневеряваме и да разчитате на дълготраен партньор при избора на почистващи фирми в София.

Работим от понеделник до неделя на територията на София и близките населени места, без значение дали сте преди или след Околовръстното шосе, може да поемем ангажимент от днес за днес, без да има оскъпяване на ниските цени, които запазваме целогодишно.

Не се колебайте да се свържете с нас!