Пране на дивани и мека мебел, качествено на добра цена!

Пране на мека мебел и дивани по домовете

Пране на мека мебел и дивани

След дълга употреба дамаската се замърсява, образуват се петна от храни, попадат трохи от хлебни изделия. За да бъдат отново чисти обърнете се към нас, така ще разрешите проблема кардинално. Почистване на дамаска, пране на дивани и мека мебел е наш ангажимент, за който сме добили представа как е най-ефективен през годините на работа. Извършваме услугата на територията на София директно в помещението, в което се намират. Вече не е необходимо да се ползват хамалски услуги за чистота в домовете.
Машините, които ползваме са на воден принцип, специално пригодени за тази дейност като едно временно перат и подсушават дамаската, не използваме Рейнбоу.
При силна замърсеност, изцапани от домашни любимци или петна, не се притеснявайте – с използваните професионални машини , почистващ препарат и натрупания опит след пране и окончателно изсушаване резултатът е впечатляващ, диваните без забележки, домакините усмихнати, децата щастливи, а домашните любимци объркани какво е станало с територията им. При дивани с дамаска, комбинирана с кожа едновременно изпираме и почистваме кожата.

При наличие на възглавници върху мебелите, могат да бъдат изпрани. Не можем да поемем отговорност за светли и снежно бели мебели, защото при тях захабяването и премахването на петна може да доведе потъмняване на материята. При появили се петна от храни, напитки, домашни любимци, деца, телесни течности е добре да знаете, че е добре да се съветвате със специалист какви препарати да използвате за третиране на поразените места, по този начин се избягва третиране с неподходящи препарати, които могат да доведат до трайно увреждане на дамаска. При появили се въпроси може да се свържете с нас всеки ден от понеделник до неделя, с радост ще отговорим на всяко запитване. Начините за контакт ще откриете в меню Контакти. За големи квадратури цените са по договаряне след оглед на място в дома на клиента.