Пране на ТИР кабини, качествено на добри цени!

Пране на тир кабина от Чичи Амичи

Пране на тир кабина на място от Чичи Амичи

Хигиената на камиона е свързана със стила на шофьора. За да бъде винаги чиста тапицерията на автомобил, микробус или ТИР кабина, доверете се на нас – фабрика за пране и почистване Чичи Амичи. В забързано ежедневие, натоварения график, липсата на време и желание са причините кабините да са мръсни от тавана до пода.

През прозорците видимостта може да е намалена в следствие на замърсеност. За доволни собственици и шофьори извършваме услугата целогодишно, независимо от метеорологичните условия и годишния сезон. За чистота на кабината е необходимо всекидневна хигиена, но когато камиона е на път това е трудно, затова може да запазите дата и час за пране на ТИР кабина, да не се нарушава работата.

При пране на автомобили и микробуси, автобуси и камиони идваме на място, на което се намира превозното средство, по този начин спестяваме средства за гориво и време на клиента. Необходимо условие при посещение на мяст,о е да бъде осигурен ток на близко разстояние до двадесет метра, вода и присъствие на собственика или упълномощено лице за около два часа. Важно предизвестие към всички претенциозни собственици е да уточним, че сме фирма която пере текстил, а не сме химическо чистене. Много от превозните средства са с петна от ръжда, готвено е в тях или е живял шофьор, който е водил скотски живот, което довежда до трайни петна, пред които сме безсилни. В този случай е належащо цялостно претапициране на кабината.

При почистването на тир кабина започваме от тавана от вътрешната страна, леглата, седалките, пода и тапицерията отстрани на кабината. Почиства се арматурно табло, стъкла, хладилник, пепелници. Необходимото време за цялостно изсъхване е няколко часа, след което камионът е в нормален работещ режим, напълно изпран и ароматизиран, за радост на шофьора и собственика. Ако сте прочели дотук и сте напълно наясно с начина на работа, може да се свържете с нас за изготвяне на оферта. Начините за връзка ще откриете в меню Контакти.