Въпроси

Пране и почистване от Чичи Амичи – Въпроси и отговори

Пране на килими възможно ли е върху паркет?

 Напълно е възможно пране на килими върху паркет с най-новите съввременни почистващи почистващи машини от висок клас.Закупили сме гиот Германия, Италия и Англия-водещи страни в производството на професионална почистваща техника. Силата на двигателя дава възможност първо впръскват препарата много бързо. Заедно с това четките да изперат тъканите в дълбочина, едновременно с това да изсмучат почти напълно препарата заедно с мръсотиите. Така килимите остават леко влажни, като на деветдесет процента са сухи.
След пране на за колко време ще са напълно сухи?
Пълното изсъхване на тъканта зависи от това колко е замърсена, каква е дебелината й, върху какво е послана. В какво помещение се намира,метеорологичните условия навън и други субективни фактори. Средната продължителност на процеса е около два астрономически часа
 След пране имат ли неприятна миризма?
Всички вълнени тъкани при намокряне имат особена миризма, която изчезва след изсъхване. За напълното премахване и продължителна свежест на тъканта предлагаме напълно безплатно ароматизиране. Това ще придаде свеж дъх за продължителен период.
 Колко време е необходимо за изпиране и почистване ?
В зависимост от тъканта, колко силно са замърсени, от големината и някои други фактори, като средната продължителност на килими със стандартни размери е около тридесет минути. При мокет е относително, но средно около четиридесет до петдесет минути, за мека мебел и дивани около един астрономически час. За кожени дивани е около тридесет минути, за лек автомобил е около два астрономически часа. За тежкотоварни и лекототоварни автомобили е от два до четири часа, за автобуси понякога един ден не е достатъчен.
Call Now Button