Awesome Image

Как ще изперем Вашият килим

Извършваме услугите само на място в дома на клиента, не взимаме поръчки за пране при нас. Нашите специалисти ще извършат професионално почистване на килими на място в дома, офиса, вилата, помещения в София и региона на достъпна цена. Фабрика за пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ гарантира 100% качество на работата с отстраняване на трудни петна и миризми. Ние поемаме грижата за почистване на Вашите килими.
Цената за пране на килими е 6.50 лева на квадратен метър, като при посещение в дома на клиента имаме минимална стойност на услуга от 75.00 лева. Направете заявка сега! Килимите са необходим елемент за уют. Стъпвайки по топлия, мек килим се чувствате наистина у дома. Историята на първите килими започва още в древна Персия. Те са символ на благополучие, лукс и материално благосъстояние. До ден днешен те не губят своята актуалност. Но както всички луксозни стоки, те имат нужда от специални грижи, с които не винаги е възможно да се справите без специалисти. Само професионалисти по почистване и пране на килими могат да ги предпазят от бързо износване и осигурят привлекателния им вид.

 • От замърсявания, възникнали при ежедневната експлоатация, особено в места с повишена проходимост.
 • От различен вид петна: излети течности, урина на домашни животни и следи от мазни храни.
 • От последиците на самостоятелни опити да почиствате с почистващи препарати, сапунените петна и т.н.
 • Обърнете внимание! Гарантиран резултат за премахване на петна е възможен в случай, че от появата на петната са минали не повече от 3 дни и петното не е обработвано с битова химия. За премахване на петна, възникнали в резултат на самостоятелното прилагане на домакински препарати, гаранция не се дава.
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
 • Как почистваме килима?

  Преди да пристъпим към обработката на килима, внимателно го инспектираме и определяме степента на замърсеност, за да изберем подходящи почистващи средства. Общото изпиране и почистване на килима се прави с помощта на нова генерация американски машини, които изпират директно върху паркет, дюшеме, теракота и други настилки. Препаратът, който разтваря мръсотията под налягане, се разпределя равномерно по целия килим, а след това се абсорбира напълно заедно със замърсяването. Въпреки силния си състав, почистващият разтвор внимателно почиства килима без никаква вреда за самия продукт и повърхността върху която се намира. Почистващите ни препарати са напълно безопасни за хора и домашни любимци. Отстраняване на локални замърсявания (мазни петна, кафе и др.) се извършва ръчно с помощта на професионални препарати. Окончателното изпиране и сушене на килима се извършва с помощта на екстракторна машина и след около един до два часа е напълно сух. По желание на клиента може да бъде обработен и ароматизиран с антибактериален препарат. За премахване на упорити миризми, се прилагат специални ароматизиращи разтвори.

 • Почистване на килими на място и честота

  Американските алерголози съветват да се извършва професионално пране на килими най-малко веднъж годишно. В действителност е най-добре два пъти годишно за профилактика на особено сериозни замърсявания. А ако в един апартамент живеят много хора или имате килими в офиса, трябва да се извършва веднъж на 3-4 месеца, за да се гарантира отлично състояние. Поръчвайки почистване на килими в София и региона от пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ, получавате качество на 100% или: Оперативност! Достъпни цени Професионализъм Качество Безопасност Някои хора смятат, че машинно пране е необходимо тогава, когато килимът вече е крайно замърсен. Това е погрешно схващане, защото в действителност той се мърси всеки ден. Прах, мазнини, кал, козина на животни и други неприятни (и алергични) вещества проникват дълбоко в неговата структура. А когато замърсяванията станат вече видими – това означава, че му трябва професионално пране.

 • Към всеки килим – собствен подход!

  Както и хората, килимите биват най-разнообразни. Ние знаем, че независимо дали е синтетичен или вълнен килим, в зависимост от неговия размер, състав и вид, трябва индивидуален подход. Ние прилагаме ефективно този подход и вземаме мерки, за да може той отново да блести от чистота. С лекота и на оптимална цена почистваме: късокосмести, среден косъм и дългокосмести килими; килими от синтетични и естествени материали; ръчно тъкани килими. Благодарение на опита на нашите служители с различни видове килими, ние незабавно ще подберем най-добрия начин за почистване и ще пристъпим към действие. При прането на килима Вие ще можете да наблюдавате работата и да имате контрол над качеството. Без да се налага да местите тежки мебели и да транспортирате килима, само след няколко часа ще можете отново да ходите по освежения чист килим.

 • При пране на килими на място печелите

  Процедурата по почистване минава бързо и във Ваше присъствие. Икономисвате време – защото не е нужно никъде да транспортирате и пренасяте килима. Спестявате сили — защото килимите са достатъчно тежки и трябват усилия, за да ги навивате на руло, пренасяте и т.н.

 • Забравете притесненията! С услугите на фабрика за пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ ще получите лесно и качествено почистване на килими на приятна цена.

  Само едно обаждане на нашия телефон и съвсем скоро Вашият килим вече ще е като нов. Ще е готов да дари Вас, Вашият дом или офис с уют, радост и красота. Осигуряваме пълна гаранция за резултатите от нашите почистващи процедури. Ако имате някакви забележки относно нашата работа или ще преизчистим безплатно в удобно за вас време. Нашите почистващи препарати за килими в София работят с най-модерното оборудване за почистване на пара. Достъпно е от лидерите в индустрията като Prochem и Karcher. Използваме екстракция с гореща вода (най-препоръчителният метод на водещите производители на килими) и обработката на сухи смеси. Цялата ни работа е със 100% гаранция за удовлетвореност на клиента при извършване на почистващи дейности. Нашите техници са опитни, квалифицирани и трудолюбиви, за да гарантираме, че ние сме правилният избор за почистване на килими

 Как се изпират килими и мека мебел

Метода който използваме е с вода, като екстракторната машина впъръсква под налягане препарата след това четките изпират и накрая се изсмуква остатъчната мърсотия. Този принцип се използва за както на килими, така и на мека мебел. Така изпрани тъканите остават почистени в дълбочина, което е за предпочитане от обикновения процес на пране с пара. Ето така работи професионалната екстракторна машина за пране.

Дюза впръсква гореща вода под налягане и почистващ препарат дълбоко във влакната на тъканта. Смукателната функция работи едновременно, за да изсмуче обратно водата и почистващия препарат заедно с всякакви замърсявания, акари и мръсотия, за да остави килима или дивана изпран в дълбочина. Машината може за изсмуче почти целият разтвор, така остават тъканите с много малко влажност и изсъхвът до няколко часа.

Професионалното пране на килими или мебели с екстрактор е подходящо за всички видове тъкани – синтетични, вълнени, сатенени, ленени и други.
Изперете своя безценен килим или мебел на добра цена от Чичи Амичи. Качественото пране, което предлагаме е изпробвано и тествано през многото години на труд, плюс екипа ни от добри професионалисти имат добър опит в отстраняването дори и най-упоритите петна и мърсотия на вашите скъпи мебели и килими. Притежаваме всички необходими машини и препарати, чрез които се справяме с прането и гарантираме краен перфектен резултат. Винаги обработваме петна и всички замърсявания, преди да извършим прането в дълбочина на тъканта, за да сме уверени, че изпираме текстила максимално добре и дезинфекциран безкомпромисно.

Предлагаме пране на всички видове материи, като при възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас, на разположение сме.

Резервирайте час за почистване сега!

Предлагаме почистващи услуги за пране на килими и мебели на всички брокери, работещи с наемодатели, собственици на жилища, наематели, офиси, агенти по недвижими имоти и т.н. Нашите сертифицирани почистващи препарати могат да почистят без проблем с всички видове текстилни подови настилки – от стена до стена до Персийски и ориенталски килими.

Добре ще бъде поне веднъж годишно да изпирате вашите килими и мебели чрез професионални машини и почистващи препарати. В основате на препоръката е че при използваннето им е възможно да се натрупа прах, акари и бактерии, които без да се усетим причиняват здравословни проблеми.

Работно време: Понеделник-Петък 08:00-20:00ч

Телефонен номер:0879362878

Имейл: office@pranekilimi.com

Обади се