Пране на килими

Пране на килими в София от Чичи Амичи!

Пране на килими на място по домовете
Пране на килими в дома на клиента

Извършваме услугите само на място в дома на клиента, не взимаме поръчки за пране при нас. Нашите специалисти ще извършат професионално почистване на килими на място в дома, офиса, вилата, помещения в София и региона на достъпна цена. Фабрика за пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ гарантира 100% качество на работата с отстраняване на трудни петна и миризми. Ние поемаме грижата за почистване на Вашите килими. Цената е

 

4.99 лв./кв.м.

Пране заедно с прахосмукачка

Изсушаване

Ароматизиране

При посещение в дома на клиента имаме минимална стойност на услуга от 50.00 лева.

Направете заявка сега!

Килимите са необходим елемент за уют. Стъпвайки по топлия, мек килим се чувствате наистина у дома. Историята на първите килими започва още в древна Персия. Те са символ на благополучие, лукс и материално благосъстояние. До ден днешен те не губят своята актуалност. Но както всички луксозни стоки, те имат нужда от специални грижи, с които не винаги е възможно да се справите без специалисти. Само професионалисти по почистване и пране на килими могат да ги предпазят от бързо износване и осигурят привлекателния им вид.

От какво ще почистим Вашият килим?

 • От замърсявания, възникнали при ежедневната експлоатация, особено в места с повишена проходимост.

 • От различен вид петна: излети течности, урина на домашни животни и следи от мазни храни.

 • От последиците на самостоятелни опити да почиствате с почистващи препарати, сапунените петна и т.н.

Обърнете внимание! Гарантиран резултат за премахване на петна е възможен в случай, че от появата на петната са минали не повече от 3 дни и петното не е обработвано с битова химия. За премахване на петна, възникнали в резултат на самостоятелното прилагане на домакински препарати, гаранция не се дава.

Как почистваме килима?

Преди да пристъпим към обработката на килима, внимателно го инспектираме и определяме степента на замърсеност, за да изберем подходящи почистващи средства.

 • Общото изпиране и почистване на килима се прави с помощта на нова генерация американски машини, които изпират директно върху паркет, дюшеме, теракота и други настилки. Препаратът, който разтваря мръсотията под налягане, се разпределя равномерно по целия килим, а след това се абсорбира напълно заедно със замърсяването. Въпреки силния си състав, почистващият разтвор внимателно почиства килима без никаква вреда за самия продукт и повърхността върху която се намира. Почистващите ни препарати са напълно безопасни за хора и домашни любимци.

 • Отстраняване на локални замърсявания (мазни петна, кафе и др.) се извършва ръчно с помощта на професионални препарати.

 • Окончателното изпиране и сушене на килима се извършва с помощта на екстракторна машина и след около един до два часа е напълно сух. По желание на клиента може да бъде обработен и ароматизиран с антибактериален препарат. За премахване на упорити миризми, се прилагат специални ароматизиращи разтвори.

Почистване на килими на място и честота

Американските алерголози съветват да се извършва професионално пране на килими най-малко веднъж годишно. В действителност е най-добре два пъти годишно за профилактика на особено сериозни замърсявания. А ако в един апартамент живеят много хора или имате килими в офиса, трябва да се извършва веднъж на 3-4 месеца, за да се гарантира отлично състояние.

Поръчвайки почистване на килими в София и региона от пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ, получавате качество на 100% или:

 • Оперативност!

 • Достъпни цени

 • Професионализъм

 • Качество

 • Безопасност

Някои хора смятат, че машинно пране е необходимо тогава, когато килимът вече е крайно замърсен. Това е погрешно схващане, защото в действителност той се мърси всеки ден. Прах, мазнини, кал, козина на животни и други неприятни (и алергични) вещества проникват дълбоко в неговата структура. А когато замърсяванията станат вече видими – това означава, че му трябва професионално пране.

Към всеки килим – собствен подход!

Както и хората, килимите биват най-разнообразни. Ние знаем, че независимо дали е синтетичен или вълнен килим, в зависимост от неговия размер, състав и вид, трябва индивидуален подход. Ние прилагаме ефективно този подход и вземаме мерки, за да може той отново да блести от чистота.

С лекота и на оптимална цена почистваме:

 • късокосмести, среден косъм и дългокосмести килими;

 • килими от синтетични и естествени материали;

 • ръчно тъкани килими.

Благодарение на опита на нашите служители с различни видове килими, ние незабавно ще подберем най-добрия начин за почистване и ще пристъпим към действие.

При прането на килима Вие ще можете да наблюдавате работата и да имате контрол над качеството. Без да се налага да местите тежки мебели и да транспортирате килима, само след няколко часа ще можете отново да ходите по освежения чист килим.

При пране на килими на място печелите

 • Процедурата по почистване минава бързо и във Ваше присъствие.

 • Икономисвате време – защото не е нужно никъде да транспортирате и пренасяте килима.

 • Спестявате сили — защото килимите са достатъчно тежки и трябват усилия, за да ги навивате на руло, пренасяте и т.н.

Забравете притесненията! С услугите на фабрика за пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ ще получите лесно и качествено почистване на килими на приятна цена.

Само едно обаждане на нашия телефон и съвсем скоро Вашият килим вече ще е като нов. Ще е готов да дари Вас, Вашият дом или офис с уют, радост и красота.

Осигуряваме пълна гаранция за резултатите от нашите почистващи процедури. Ако имате някакви забележки относно нашата работа или ще преизчистим безплатно в удобно за вас време.

Нашите почистващи препарати за килими в София работят с най-модерното оборудване за почистване на пара. Достъпно е от лидерите в индустрията като Prochem и Karcher. Използваме екстракция с гореща вода (най-препоръчителният метод на водещите производители на килими) и обработката на сухи смеси. Цялата ни работа е със 100% гаранция за удовлетвореност на клиента при извършване на почистващи дейности.

Нашите техници са опитни, квалифицирани и трудолюбиви, за да гарантираме, че ние сме правилният избор за почистване на килими.

Свържете се с нас сега!

0879 36 28 78