Пране на килими в София, качество на ниска цена!

Пране на килими София

Пране на килими София

Машинно пране на килими в София на място в домовете, офиса, вилата, помещенията на където е необходимо. Разполагаме с нова генерация американски машини, които изпират директно върху паркет, дюшеме, теракота и други настилки, като няма опасност да се наводнят тъй като препарата се впръсква под налягане, четките изпират и високо технологичния процес на вакумната способност моментално изсмуква цялата влага.В следствие на тежината машините проникват дълбоко в тъканта на килима или пътеки, за да изперат и най-скритите от човешкото око замърсени участъци. След интервенция тъканта остава много малко навлажнена и след около един до два часа ще бъдат напълно сухи. По желание на клиента може да бъдат ароматизирани с анти бактериален препарат, който ще гарантира свежест и прелестно ухание в продължение на дълъг период от време. При наличие на петна от различни храни и напитки се третират с подходящ препарат за пълно премахване. Нашият съвет е при възникнало петно веднага да бъде третирано с готварска сол, което ще помогне за бързото абсорбиране на мазнини, което ще доведе до по-лесно премахване в последствие при машинно пране.

Технологията за пране на място е взаимствана от Англия, там където къщите по стари традиции са постлани с килими и мокети. За пълната ефективност и високо качество на дейността извършваме детайлен оглед на замърсените участъци с цел да се установи степента на замърсяване и използване на най-подходящи препарати, и да се обърне специално внимание на точно определените силно замърсени участъци. Така може да гарантираме качество, бързина и ефективност на предлаганите услуги.

В домовете в които живеят домашни любимци и килимите са подложени на ежедневно замърсяване и окосмяване сме особено внимателни, като е предвидено допълнително ароматизиране за избягване на неприятна миризма.
За големи, обемисти, скъпо струващи, ръчно тъкани килими сме специализирали правилното изпиране, което да гарантира запазване на целостта на материята. За тези килими гарантираме качество при пране директно пред собственика, без да напускат дома с подходящи препарати и технология.

За контакти – свържете се с нас – фабрика за пране и почистване Чичи Амичи