Пране на мокети в София на място по домовете на ниски цени!

Пране на мокет на място

Пране на мокет

Мокетите вкъщи създават топлина и светлина. Много е приятно когато цялата повърхност е облечена. Почистване и поддържане им е важно тъй като при лоша хигиена и недобра настилка може да се завъдят различни организми и акари, от които се образуват алергии. Затова предлагаме пране на мокети в София на място в дома, офиса, вилата или където е нужно. При места покрити от мебели се изпира максимално близо без да е необходимо да бъдат преместени.
Трудно ли се почистват е един от въпросите които вълнуват всеки човек решил да използва тази настилка. Веднъж монтиран, е необходимо всекидневно да се следи за петна, прах и замърсяване. Колкото повече време е отминало, толкова по-трудно е хигиената. Когато прахта попадне в порите между тъканта е невъзможно да бъде премахната само с прахосмукачка. В този случай е необходимо да потърсите помощ от специалист, който е добре запознат с материята. Почистване с лоши препарати и незнание може да доведе до нарушаване на целостта и промяна на цветовете.

ЗАЩО ДА СТЕ СПОКОЙНИ

Носим отговорност за тъканите, съвестни сме и няма да подведем клиента, коректни за използвани препарати и машини. Уважаваме стари и нови клиенти. Изчисляваме цени според квадратура, за големи площи предлагаме отстъпки.

КАК ЩЕ СТЕ СПОКОЙНИ

След оглед за степента на замърсеност, извършва се почистване на място, нанася се почистващ препарат съобразен с тъканта, следва пране с почистващи машини, които не застрашават здравето и настилката под мокетите на клиента, след това се изсушава на изпрания мокет и много бързо след това изсъхва тъй като влажността е изсмукана машинно.

Извършваме услугата според нуждите на клиента, за пране на мокети цена може да видите в страница Цена, при възникнали въпроси относно по-големи квадратури, сложност на изпълнение и други свържете се с нас, начините ще откриете в страница Контакти, може да ни пишете или ни се обадите.