Услуги

Технология за пране и почистване на мека мебел и килими

ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ:

Пране на килими
Пране на килими

Пране на килими

Пране на килими в София, качество на ниска цена!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Пране на мокет
Пране на мокет

Пране на мокет

Пране на мокети в София на място по домовете на ниски цени!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Пране на матраци
Пране на матраци

Пране на матраци

Пране на матраци в София на място по домовете

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Пране на мека мебел и дивани
Пране на мека мебел и дивани

Пране на мека мебел и дивани

Пране на дивани и мека мебел, качествено на добра цена!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Почистване на кожени мебели и дивани
Почистване на кожени мебели и дивани

Почистване на кожени дивани

Почистване на кожена мебел, дивани и гарнитури в София на ниски цени!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Пране на тир кабина
Пране на тир кабина

Пране на ТИР кабина

Пране на ТИР кабини, качествено на добри цени!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Постигане на крайния резултат и качествени услуги по пране на килими, мокети, мека мебел

Постигане на крайния резултат и качествени услуги по пране на килими, мокети, мека мебел

  • Фирма Чичи Амичи използва професионално оборудване.
  • При нас работят опитни служители, които са в състояние да съобразят почистващите препарати, тяхната концентрация с оглед на материята или замърсяването. Ние знаем, че от нашата работа зависи резултатът, а в крайна сметка и нашата репутация
  • В нашия арсенал има само безопасни почистващи химически средства, които се прилагат в съответствие с материалите и текстурата на килима, вид и степен на замърсяване.

Пране на килими, мокети, матраци и мека мебел, почистване кожени дивани, ТИР кабини – направете заявка сега!

Защо е нужно почистване и пране на килими и меки мебели

Всяка мебел с течение на времето губи първоначалния си свеж вид: петна, козина на животни, омазняване и замърсени подлакътници и сивееща тапицерия по никакъв начин не са най-доброто украшение и допълнение в интериора. Отгоре на това, натрупващата се в дивани и кресла прах е най-силната причина за алергии и благоприятна среда за паразити. Самостоятелно почистване обикновено влошава ситуацията: мокрите парцали, гъби само размазват мръсотията, а битовата химия оставя следи и нерядко разяжда тъканта.

Искате да си върнете свежестта и чистотата на килими и мебели? Не рискувайте, обърнете се към специалистите от ЧИЧИ АМИЧИ!

Пет предимства на професионалното почистване и пране:

  • Пестите сили и енергия;
  • Бързо – не се налага местене на мебели и превоз, внасяне, изнасяне;
  • Удобно – ние сме готови да дойдем до Вас всеки ден, включително почивните дни;
  • Комфортно и на място;
  • Качествено – ние гарантираме перфектен резултат!

Професионално почистване на мебели се извършва с помощта на специално оборудване и високоефективни почистващи препарати. За да изберем почистващи разтвори, преди почистването нашите служители определят замърсяването на мебелите, както материала на тапицерията. За стопроцентова гаранция за успешното почистване, обикновено се изпитва върху малък участък от тъканта и на незабележимо място.

Първоначално почистваме мебелите от прах и козина от домашни животни – ръчно или с помощта на машина. Всички сложни петна се обработват с помощта на специални препарати, отлично разтварящи мръсотия, но внимателно отнасящи се към тъканите. Всички използвани от нас средства са разрешени за използване в жилищни помещения: те са хипоалергенни, не са с остра миризма и са безвредни за хора и животни.

На втория етап в ход влиза професионално оборудване. В тапицерията на мебелите се впръсква подходящ за нея почистващ разтвор. Под негово действие частиците мръсотия се отделят от влакна, тъкани, буквално се разпадат. С помощта на екстракторна прахосмукачка, частиците мръсотия и химичния разтвор са напълно премахнати от повърхността на мебелите. За получаване на най-добрия резултат този цикъл на почистване обикновено се повтаря няколко пъти.

За по-голям ефект почистването обикновено се допълва от антистатици и дезинфекциращи компоненти. Освен това, тапицерията може да бъде обработена допълнително с ароматизатори по Ваше желание и тъканите на меката мебел ще придобият приятен аромат.

Останки от храна и течности, мазнини, замърсявания, прах, акари, петна и козина от домашни животни – всичко това остава в екстракторната машина. А килимите и мебелите вече изглеждат като нови – няма неприятни миризми, нито петна, нито паразити, само приятен за окото освежен цвят!

Ако вече не се чудите и сте решили, че искате чисти, свежи килими, мокети, мека мебел, доверете се на екипа на фабрика за пране на килими ЧИЧИ АМИЧИ!

Чичи Амичи – премахваме всяка мръсотия без следа!