Пране на матраци в София на място по домовете

Пране на матраци в София

Пране на матрак

Пране на матрак в домашни условия или замяна с нов е въпросът, който вълнува много домакинства, хотели и апартаменти функциониращи като място за спане за определен период. В професионални машини, умения и знания се изпират безпроблемно за успокоение на собственикът, като няма опасност да се наводнят останалите мебели в помещението. В зависимост от петната повечето се неутрализират след пране, с изключение на места изцапани от кръв. Изпираме всички видове матраци, независимо от тяхната големина, специализирани сме в детски, тъй като полагаме специално внимание при обработката им.

Прането включва няколко етапа:

В зависимост от материята подбираме препарат, който се впръсква надълбоко, там където е силно замърсен или има петна се нанася в по-голямо количество. След което се разтърква с четка, внимателно подбрана да не скъса или наруши целостта на материята. Следващият етап включва старателно изсмукване на препарата с машина притежаваща много мощна вакумна способност, която изсмуква влагата от дълбочина като по този начин се предотвратява наличието на акари. Следва ново нанасяне на препарат, което е контролно, за гарантирано перфектно качество на услугата. По желание на клиента може да бъдат ароматизирани за избягване на неприятната миризма докато трае изсъхването и за по-дълготрайна свежест. Така манипулиран остава съвсем малко влажен, като в рамките на няколко часа изсъхва напълно.

За дълготрайна употреба, след пране на матрак, е препоръчително да бъде покрит със спално бельо, което да е специално подбрано да не пропуска течности и да предпазва от изхабяване. При образуване на петно е добре веднага докато не е изсъхнала течността да бъде третирано с подходящ препарат, старателно разтъркано и обрано с кърпа, което ще гарантира пълното му отстраняване.

Може да поръчате услуга от днес за днес, без завишаване на ниски цени, според натовареността в момента бихме могли да се отзовем.

Всички начини за връзка с нас ще откриете в меню Контакти.