Фабрика за пране на килими, мокети и други – Чичи Амичи

За нас – фабрика за пране и почистване Чичи Амичи ще откриете всичко необходимо като портфолио в статията. Занимаваме се с пране на килими, пране на матраци, пране на дивани и мека мебел, пране на мокети, почистване на кожени мебели и пране и почистване на тир кабина от 2008 година. Първоначално имахме база за дейността между Горубляне и Панчерево, чрез която осъществявахме взимане на килима от дома с безплатен транспорт от врата до врата, с последващо пране на килими, посредством професионални машини, изсушаване и връщане обратно в дома на клиента. Фирмата е създадена от приятели за приятели, оттам идва и името й Амичи, което в превод от италиански означава приятел. Идеята за почистваща дейност се зароди спонтанно при опитите да изперем килими на вилата. Видяхме как се осъществява процеса, какво може да се усъвършенства дейността така, че да бъдем полезни на приятели. Постепенно обхванахме възможността да перем и почистваме всички текстилни изделия вкъщи. Това беше първата стъпка за създаването на базата.

След като трафикът стана натоварен, а времето оскъдно, животът напрегнат и хората забързани сметнахме за целесъобразно да променим начина на работа. От 2009 година започнахме да експериментираме с различни видове машини за пране на място по домовете, които по никакъв начин не отстъпват по качество на услугата по общоприетият начин на действие, а именно да се взимат, изпират и връщат килимите.

След дълга и упорита работа установихме най-ефикасните машини и препарати според спецификата на извършваното почистване, които дават възможност за качествено пране и едновременно с това да изсушават почти напълно тъканта без да напускат домовете. Така клиента е сигурен за собствеността си, може да следи за качеството и използваните препарати. Всичко е нагледно, няма задкулисие и нещо скрито.
За този дълъг период на обслужване на домакинства, ведомства и обекти, доволните клиенти се увеличават всеки ден, което ни дава увереност да се развиваме, усъвършенстваме и разширяваме дейността.
Ако сте стигнали дотук не се колебайте да направите запитване за оферта или да ни позвъните. Всички начини за връзка ще откриете в меню Контакти